Nacht naar zondag wordt flink koud

No recent image

Nacht naar zondag wordt flink koud
Gepost door: Meteo Alblasserdam om 19:57, januari 21 2017.


Bron: Meteo Alblasserdam

Er staat een koude nacht op ons te wachten. Na een fraaie zaterdag met op veel plaatsen zonneschijn koelt het tijdens de avond tijdens helder weer in combinatie met weinig wind sterk af. Het gaat vriezen en in de loop van de avond vooral landinwaarts ook matig. In het noorden was er vandaag overdag veel bewolking, maar ook daar zal het gaan opklaren.

Komende nacht is het helder en rustig weer en het blijft droog. Wind is er nauwelijks en op veel plaatsen zal het matig gaan vriezen. In het binnenland kan het op sommige plaatsen zelfs tot strenge vorst komen. Wel moet er rekening gehouden worden met mist. Bekijk de weersverwachting nu ook via de weervideo van Meteo Alblasserdam. [opname zaterdagmiddag 21-01-2017]

Zondag zal rustig en droog verlopen. De ochtend begint flink koud en het kan mistig zijn. Verder schijnt overdag op veel plaatsen de zon en is het vrij zonnig winterweer. Op de meeste plaatsen zal het in de middag tot lichte dooi komen. De maxima liggen tussen de 0 en 4 graden. Wind is er nauwelijks.

Opmaak: Sebastiaan (Meteo Alblasserdam)

 

0