Iets hogere temperaturen tijdens Hemelvaartsdag

Iets hogere temperaturen tijdens Hemelvaartsdag

METEO ALBLASSERDAM – Van zomerse weersomstandigheden en hoge temperaturen is momenteel geen sprake. Het weerbeeld is deze week wisselend met wolken en zon en soms valt er regen of een bui. Ook de temperatuur gaat op en neer. Na een (zomers) warme maandag was het dinsdag en woensdag juist weer koeler.

Tijdens Hemelvaartsdag kunnen we geruime tijd prima lenteweer verwachten en het wordt bovendien iets warmer. Wat voor weerbeeld kunnen we verwachten tijdens Hemelvaartsdag 2022? U leest het verder in dit bericht.

Weersvoorspelling geldig voor Hemelvaartsdag, donderdag 26 mei (weerkaart en weertekst)

Weerkaart met weersvoorspelling voor donderdag 26 mei 2022
Weerkaart met weersvoorspelling voor donderdag 26 mei 2022

Tijdens Hemelvaartsdag kunnen we over het algemeen prima lenteweer verwachten en bovendien iets hogere temperaturen. Wel staat er weer een stevige wind. Bewolking en zon wisselen elkaar af en het blijft overdag op de meeste plaatsen droog. Later in de middag neemt de bewolking van het noordwesten uit toe. In het noord(west)en volgt aan het einde van de dag soms wat (lichte) regen.

De temperatuur loopt in de middag op naar 17 tot 22 graden. De hoogste temperaturen in het zuiden van ons land. De wind komt uit het westen tot zuidwesten en is matig tot krachtig. De meeste wind direct aan zee en in de kustgebieden.

Meer details over het weer? Bekijk weersvooruitzichten en meer op onze website: https://www.meteoalblasserdam.nl.

[bericht geplaatst op woensdag 25 mei 2022 om 22.29 uur lokale tijd]

Opmaak: Sebastiaan van Herk (Meteo Alblasserdam)

0